• Voor € 3,95 bezorgd in Nederland, België € 5,95
  • 14 dagen retour sturen
  • Betaal zoals jij wilt ook achteraf
  • Voor 17:00u besteld, volgende werkdag bezorgd

Retour sturen van een product

Is er iets mis met uw product of voldoet het niet aan uw wensen? Dan mag u het altijd retour sturen. We willen graag tevreden klanten en gaan daarin heel ver. Dat is Bintra.

Wanneer mag u een product terugsturen?

  • Binnen 14 dagen na levering
  • Als u niet tevreden bent (om wat voor reden dan ook)

Herroepingsrecht

Het herroepingsrecht geldt voor consumenten, niet voor bedrijven.

14 dagen zichttermijn

We geven u 14 dagen retourrecht op onze producten. U mag het binnen die 14 dagen retourneren als u niet tevreden bent. Echter, voor producten die dusdanig beschadigd zijn of gebruikssporen bevatten die verder gaan dan die nodig zijn om de werking, kenmerken of aard van het product vast te stellen, bent u aansprakelijk. Hiervoor behouden wij ons het recht om kosten in rekening te brengen. Laat u binnen 14 dagen weten dat u ervan afziet dan heeft u na deze mededeling nog 14 dagen om de producten terug te sturen, de verzendkosten voor het retour sturen worden niet vergoed.

"Tijdens de zichttermijn mag u het product bekijken en proberen, zoals u dat ook in de winkel zou doen."

Hoe werkt retourneren?

Om te beginnen verzoeken we u om het retourformulier in te vullen. Als we uw retourformulier ontvangen hebben, sturen we u een RMA nummer en instructies om uw producten terug te sturen. Het is voor ons prettig als u het product in de originele verpakking terugstuurt. Lukt dat niet, dan verzoeken we u om het zo goed mogelijk te verpakken voor u het terugstuurt.

Als u geen gebruik wenst te maken van het online retourformlier dan heeft u de mogelijkheid om het Modelformulier voor herroeping uit te printen, in te vullen en mee te sturen met het retour. 

U mag uw product ook terugbrengen naar onze winkel aan de Zaagstraat 15, 7556 MX in Hengelo (O).

Aankoopbedrag terugstorten

Uw aankoopbedrag storten we zo spoedig mogelijk terug, doorgaans binnen 3 werkdagen, uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding. 

Uw product is defect, en nu?

Als uw product defect is verzoeken we u om een retourformulier in te vullen, waarna we u een retoursticker sturen om het defecte product terug te sturen. Wanneer het defecte product bij ons is ontvangen, wordt het door een medewerker gecontroleerd en gerepareerd. Wanneer na controle blijkt dat het product niet te repareren is, wordt er uiteraard een vervangend product naar u terug gestuurd. U heeft in de meeste gevallen een gerepareerd of vervangend product binnen 3 tot 5 werkdagen alweer terug!

Na 14 dagen toch een defect?

Neem dan contact op en we komen samen tot een oplossing (kijken naar de mogelijkheden).

Heeft u nog vragen?

Neem a.u.b. contact op voor al uw vragen. We zijn telefonisch bereikbaar via 085 488 5910 of via e-mail: info@bintra.nl.